velkomstfrokost

Søndag den 25. februar afholdes der, i umiddelbar forlængelse af formiddagsgudstjenesten, Velkomstfrokost i kælderen på Nyvej.

Frokosten vil komme til at indeholde masser af hygge, lækker mad og ikke mindst muligheden for at høre mere om København Vineyard – vores historie, værdier og visioner – og lidt mere generelt om, hvad Vineyard i det hele taget er for en størrelse.

Arrangementet er gratis – men af hensyn til indkøb, beder vi dig anse en evt. tilmelding for bindende.

Vi glæder os til at se dig!

Tid: Søndag den 25. februar kl. 12.15 – ca.15.00
Sted: København Vineyard, Nyvej 7, 1851 Frederiksberg C
Pris: Gratis

Tilmelding

perspektiv

-på jagt efter bibelens røde tråd

Velkommen til endnu en spændende Perspektiv-aften, hvor vi vil sætte fokus på dybdegående og vedkommende bibelundervisning

Aftenens tema er Hellighed. I den første sektion vil Jesper Møberg Sundgaard undervise om hellighed ud fra Det Gamle Testamente.
Hvad vil det sige at Gud er hellig? Hvordan stemmer det overens med hans kærlighed? Og hvilken betydning for den for den måde han relaterer til sit folk på? Vi skal se på hvordan Gud åbenbarer sig som en kærlig, men ikke ufarlig Gud. Men han nøjes ikke med at demonstrere sin egen hellighed, tværtimod inkluderer han sit folk i den hellighed – for at alle folk skal komme til tro på ham.

I anden sektion vil Henrik Engedal Nissen tale om hellighed ud fra Det Nye Testamente. Hvad betyder det at være hellig i dag og hvordan kan det påvirke vores hverdagsliv som kristne? Vi vil komme ind på, hvordan det er vigtigt, at vi lever på en anden måde end kulturen omkring os. Og hvorfor det er vigtigt, at vi lever udfra den nye identitet vi har fået, samt forstår at leve som åndelige mennesker.

Tid: Mandag den 5. marts kl. 19.00-21.00
Sted: København Vineyard, Nyvej 7, 1851 Frederiksberg C

family time

Kom som du er, sammen er vi familie!

”Family Time” henvender sig til alle aldersgrupper. Vi mødes den første lørdag i hver måned i København Vineyard, Nyvej 7 på Frederiksberg, fra kl 15 – 18.
Arrangementet byder på hyggeligt socialt fællesskab med kaffe, kage, spil og musik. For børnenes vedkommende vil der være et kreativt værksted, leg og ansigtsmaling.
Vi slutter eftermiddagen af med et fælles aftensmåltid, som naturligvis er gratis.

Kom og join os og tag gerne en ven med. Vi glæder os til, at være sammen med dig!

Følg os på Facebook/FamilyTimeEvents for yderligere information vedrørende de enkelte events.

Næste gang: 10. marts 2018 kl. 15-18
Sted: København Vineyard, Nyvej 7, 1851 Frederiksberg C

playground

Lovsangslederne i København Vineyard vil gerne invitere til vores årlige ”Playground”, som denne gang bliver en lørdag med fokus på inspiration til at tjene i lovsang gennem musikalsk kreativitet og dygtiggørelse.
Vi ser frem til en dag med musikalsk og åndeligt fælleskab på tværs af de danske Vineyardkirker, undervisning og praksis, overblikket og detaljerne, og så skal vi alle tilbede sammen – vi glæder os så meget!

Playground er for dig
-Som allerede er involveret i lovsangsområdet i København Vineyard
-Som er interesseret i at blive involveret i lovsang i København Vineyard
-Som leder lovsang/gerne vil lede lovsang i en Netværksgruppe i København Vineyard

Dit musikalske niveau er ikke afgørende for at være med. Vi har lagt et program med mulighed for både at nørde, udveksle musikalsk erfaring og inspiration, eller bare lytte og fordybe sig i emner man gerne vil vide mere om, så vi spænder bredt. Der vil være lovsang, fællesprogram, PIZZA(50 kr), og clinics med fokus på forskellige instrumenter.

Mere information om tilmelding og program kan findes på facebook

Tid: Lørdag den 17. marts 2018 fra 09.30-16.00
Sted: Nyvej 7, 1851 Frederiksberg C