Vi tror på, at Gud har gode planer for os mennesker, og at Han ønsker at hjælpe os til at leve et liv i frihed.

Med kurset “Spot On” vil vi, gennem undervisning og bøn, invitere Gud til at arbejde med de ting i vores liv, som kan være svære. Dette er en invitation til en trosrejse, hvor du kan opdage eller genopdage Guds faderkærlighed.

Kurset hedder Spot On, fordi vi her tillader Helligånden at kaste lys på de områder i vores liv, hvor vi har brug for at blive forvandlet og fornyet så vi kan opleve Hans frihed.

Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte Armando, Rune eller Jesper.

Der er et meget begrænset antal pladser på kurset. Hvis du er interesseret, så udfyld ansøgningsformularen og send den afsted til “armandoke@gmail.com”

På kurset vil man blive opdelt i mande- og kvindegrupper, hvoraf mandegruppen vil være engelsktalende.

ANSØGNINGSFORMULAR (læses kun af lederne for kurset – behandles fortroligt)Historier fra tidligere deltagere:

Henrik: ”Spot on” hjalp mig til at opdage og dykke ned i områder i mit liv, som forårsagede smerte og problemer i min hverdag. Undervisningen og gruppesnakkene hjalp mig til at se disse ting. Jeg er glad for at jeg tog kurset.

Lene: For mig var ”spot on” en appetitvækker der gjorde mig sulten efter at lære Jesus mere at kende. Ved at lære ham bedre at kende, lærte jeg også meget om min sande værdi og identitet.

Christoph: Det var en stor velsignelse for mig at være med på dette kursus lige inden jeg blev gift. Kurset hjalp mig til at se hvordan min fortid påvirker min nutid. Samtidig blev det klart i hvor høj grad jeg har brug Guds hjælp til mine udfordringer. Det var bl.a. godt at bearbejde de sår min far har forvoldt i mit liv. Jeg kan ærligt sige, at det forandrede mig relation til min far, og at det vil styrke mig i min fremtidige rolle som far. Hvilken velsignelse for min familie!

James: Kurset har vist mig den frihed det er, at åbne op for min fortid overfor min himmelske fader, som elsker mig og altid har været der for mig. ”Spot on” har vist hvor kraftfuldt det er at invitere Jesus ind i alle aspekter af mit liv. Den fortrolighed jeg oplevede i at tage dette kursus sammen med andre har været et uforglemmeligt skridt fremad i mit åndelige liv. Det er et kursus for alle.Tid:
8 onsdage fra 7. februar – 28. marts 2018
Sted: København Vineyard, Nyvej 7, 1851 Frederiksberg C
Pris: 350kr.
(Hvis tilmeldingsgebyret er en økonomisk udfordring for dig, kan du henvende dig til Armando på “armandoke@gmail.com”)