nightlightcafeNight Light Café er en tværkirkelig natcafé for udenlandske kvinder i prostitutionsmiljøet på Vesterbro. Vores mål er at skabe et hyggeligt og trygt sted, hvor kvinderne kan komme ind direkte fra gaden i løbet af natten og møde accept. Vi møder nemlig kvinderne med rummelighed, kærlighed og respekt for deres kultur og tro.

København Vineyard har sammen med andre kirker i København været med til at etablere natcaféen, fordi vi ønsker, at danske kirker står sammen om at sprede Guds håb og lys netop dér, hvor det kan være svært at få øje på. Det gør vi på forskellige måde, blandt andet gennem afrikansk lovsang, bøn, samtale og hygge. Natcaféen er åben hver torsdag nat fra 24-03 i Eliaskirkens Krypt på Vesterbro Torv.

Det er kun kvinder, der kan blive frivillige i Night Life Café, og som frivillig er man på vagt i gennemsnit hver 3. uge. Til gengæld kan både mænd og kvinder blive bønnefrivillige, hvilket betyder, at man beder for caféen og den pågældende aften.

Hvis du har lyst til at høre mere om natcaféen, om at blive frivillig eller om at være bønnefrivillig, er du meget velkommen til at kontakte Sandra Stig Andersen på sandrastig@gmail.com / 21 43 21 95