mission julegave 2017

Julen er glædens tid! Det skal også gælde for forældre, der går ind i december måned, uden at have råd til at holde Jul og give deres børn gaver.
København Vineyard samler derfor hvert år brugt, men pænt tøj og legetøj sammen, så forældre, der ikke har råd til julegaver, kan komme og få en julegave til deres børn. I 2016 fik 528 børn på den måde en gave takket være andres barmhjertighed!Indsamling
Vi indsamler godt legetøj og tøj ind hos private i en kvalitet, der er god nok til, at det vil blive en ordentlig julegave til andre børn. Vil du være med til at hjælpe, kan du derfor allerede nu begynde at samle sammen. Det indsamlede kan afleveres fra d. 1. nov. til d. 1. dec. forskellige steder i København. Skriv eller ring til en fra listen til venstre.

Uddeling
I december åbnes dørene så i 4 dage for forældre, der ikke har råd til julegaver til deres børn. Her vil alle blive mødt af julestemning, kaffe og hyggesnak, inden man kan gå ind til udstillingen og vælger en gave til sit barn. Gaven bliver pakket pænt ind så den er klar til Juleaften.

Tag gerne børn med, så de kan hygge sig i vores juleværksted, mens forældrene finder julegaver. Her bliver der hygget, fortalt historier, spist risengrød og lavet julegaver, som kan tages med hjem til familien.

Åbningstider:
Tirsdag 5. dec. kl. 17-21
Onsdag 6. dec. kl. 17-21
Fredag 8. dec. kl. 10-14
Lørdag 9. dec. kl. 10-14

Adresse: København Vineyard, Nyvej 7, 1851 Frederiksberg C
Kontaktperson: Therese Kongsgaard (theresekongsgaard@gmail.com / 42423301)

Hvis du vil sikre dig, at du hører om projektet igen næsten år, kan du melde dig ind i vores facebookgruppe ”Mission Julegave”

Vil du gerne være frivillig?
… så kontakt Christian Marcussen: christianmarcussen@gmail.com