maxi

Vi sætter alt ind på at opleve Guds forvandlende kraft på en personlig og levende måde. MAXI-fællesskabet er inkluderende og varmt, hvilket gør, at vi får plads og overskud til at reflektere over vores tro på Gud. Vi har fokus på, at vi sammen er på vandring, som hjælper os med at gøre vores identitet rodfæstet i troen på, at vi er dyrebare, smukke mennesker, som er højt agtet og elsket af en kærlig Gud. Tweens og teens er den næste generation, og det er vores drøm, at vi sammen kan udfolde det livspotentiale som Gud har lagt i hver enkelt – derfor involverer vi os som medarbejdere på Megasøndag og eksempelvis til indsamlingsprojekter, og så involverer vi os i hinandens liv, hvor vi beder og deler opmuntrende ord med hinanden.

De søndage, hvor vi er ude af bygningen, vil vi på forhånd informere forældrene via sms eller facebook-gruppen for maxi-forældre, og det vil også stå på en informationsseddel i MAXI-lokalet.

Hvem: 4. – 6.klasse
Hvornår: Hver søndag efter børnelovsang til cirka kl. 12.00 – de unge går selv ned i kælderen.
Hvor: Lokale L7 i kælderen, som ligger bag om køkkenet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Barbara Hougaard på babs_h_7@hotmail.com eller Marianne Glitfeldt på 50 55 09 98 / marianne.glitfeldt@gmail.com