eden2Eden Ministry arbejder i Kinas red-light districts med at hjælpe kvinder, der er fanget i menneskehandel og prostitution. Eden har en række projekter, som hjælper kvinderne ud af prostitution. Vi tilbyder blandt andet husly og sundhedspleje og laver desuden opsøgende arbejde blandt unge, udsatte kvinder for at skabe opmærksomhed om farerne ved prostitution.

Smykkeværkstederne er et af Edens vigtigste projekter, og her hjælper vi kvinder med at komme ud af prostitution ved at give dem et arbejde i et af vores værksteder. De smykker, som kvinderne laver, bliver blandt andet solgt under København Vineyards gudstjenester. Hver gang du køber et smykke, giver du Eden mulighed for at hjælpe endnu flere ofre for kvindehandel til at få et værdigt liv.

Eden oplever en masse fantastiske ting, og for eksempel er et helt byområde med prostitution og bordeller lukket ned. Eden har også åbnet en frisør og en make-up butik, hvilket giver os mulighed for at række ud til endnu flere kvinder.
Eden’s arbejde har givet mange tidligere ofre for menneskehandel et nyt liv, og mange af dem er også begyndt at tro på, at Gud kan hjælpe dem. København Vineyard støtter blandt andet Eden økonomisk gennem Mercy Outreach og ved at formidle salg af smykker.

Du kan læse mere om Eden på edenministry.org, eller på vores Facebookside